Samarbejdspartnere

Karamel Kompagniet: Deltagerne bliver rigtig Karamel Kompagnietforkælet af vores samarbejdspartner Karamel Kompagniet. Der vil være velsmagende præmier til nogle heldige hold på slutstregen og derudover vil alle deltagere kunne nyde de lækre karameller undervejs i løbet, da vi vil opsætte et depot der indeholder en del kilo karameller. Så I kan godt glæde jer!

Karamel Kompagniets butik ligger i den charmerende by Gudhjem. Butikken er fyldt med en duften af lune bornholmske karameller! De er blandt de ganske få i hele Europa, der fremstiller ægte bløde karameller. Det er ægte håndværk, lavet efter historiske traditioner, med sans for hver en detalje og god kvalitet. Læs mere her: www.karamelkompagniet.dk.

Svaneke Bryghus: Svaneke BryghusI det gode øls tjeneste præmierer Svaneke Bryghus nogle af vores deltagere med deres lækre øl-gaveæsker. Hvis du aldrig har smagt en af de lokale øl burde du unde dig selv en – for det er virkelig kvalitetsøl, som endda har vundet flere priser i Danmark. For at sikre en optimal smagsoplevelse produceres Svaneke øl altid af de bedste råvarer herunder vand fra den bornholmske klippegrund, og uden brug af tilsætningsstoffer, stabilisatorer eller andet unaturligt. Læs mere her: www.svanekebryghus.dk/svaneke-bryghus.

Lehnsgaard: NLehnsgaardogle heldige deltagere kan efter racet få lidt ekstra luksus i madlavningen. Lehnsgaard producerer koldpresset rapskimolie af afskallet raps, sennep og en lang række specialiteter. Alt er dyrket og forarbejdet på Bornholm. Både rapskimolien og sennepen findes i mange smagsvarianter – så der er helt sikkert også en variant der passer i dit køkken. Du kan læse meget mere om dem på www.lehnsgaard.dk.

Bech-Hansen & Studsgaard

Bech-Hansen & Studsgaard: En af Bornholms største transportfirmaer hjælper os med at få løst den store logistik-opgave, som sådan et expeditionsløb er, så vi er sikre på, at jeres grej er på det rette sted, til rette tid hele løbet igennem! Læs mere her: www.bhstrans.dk.

Eastwind: EastwindDet er gennem vores partner Eastwind at deltagerne kan leje kajakker til løbet.

Eastwind, udbyder både udlejning, guidede kajakture og kurser i windsurfing, kitesurfing, kajak og Stand Up Paddlesurfing. Så hvis du ikke får nok vandsport til racet eller bare vil vise din familie eller venner glæderne ved vandsport, så tag et smut forbi. Læs mere her: www.eastwind.dk.